Event: Bestikkelse af offentligt ansatte ved Niels Rytter og Lars Abild

Transparency International Danmark inviterer til foredrag og debat med Niels Rytter og journalist Lars Abild d. 21. Oktober 2015 kl. 18-20.
Foredraget vil gennemgå bestikkelse af offentligt ansatte. Hvordan er reglerne, hvor er de klare og hvor er der ”grå zoner”. Der vil blive krydret med eksempler fra det virkelige liv (selvom der som bekendt ikke er korruption i Danmark! …)

Niels Rytter har arbejdet 36 år i konkurrencestyrelsen. Han er nu selvstændig konsulent og foredragsholder. Niels er desuden ekstern lektor på CBS. Niels har bl.a. rådgivet Grønlands Selvstyre om olieforsyning. Niels vil redegøre for regelsæt.
Lars Abild er freelance journalist. Har har bl.a. skrevet bogen ”Det Store Containerkup” om et gigantisk svindelnummer med skattefinansierede containeraftaler i 1980’erne. Han blev desuden kendt, da DSB betalte Waterfront for at holde Lars beskæftiget med andre artikler, så han ikke havde tid til at researche forhold omkring DSB (Waterfront-gate).
Tid: 18-20 d. 21. Oktober 2015
Sted: Transparency International, C/O Copenhagen Business School. Porcelænshaven 18B lokale 0.23.
 
Tilmelding og deltagergebyr:
Deltagelse er gratis for medlemmer af TI og for studerende. For øvrige er prisen 50 DKK.
Til gengæld byder vi på en sandwich og øl/vand.
Beløbet betales via mobilepay ved tilmelding (angiv venligst navn). Tilmelding sker her ved at sende en mail til tilmelding@transparency.dk og skrive ”Bestikkelse” i emnefeltet.

Scroll to Top