Ledige stillinger


Projektleder til Transparency International Danmark

2018 bliver et stort år for anti-korruptionssagen i Danmark. Den danske anti-korruptionsorganisation, Transparency International Danmark, skal både på Roskilde Festival og engagere unge, samt være værter for en stor international high-level konference i oktober. Er du vores energiske, systematiske, modige, selvstændige og behagelige projektleder?

 

Om dig

  • Har folk altid rost din energi? Dit faglige mod? Din behagelige omgangsform?
  • Er du selvstændig og samtidig en teamplayer?
  • Er du vild med at have mange bolde i luften og hele tiden udbygge dit netværk?
  • Er modstand og udfordringer en invitation til at tænke nyt, snarere end en stopklods?
  • Så læs videre!

Transparency International Danmark er drevet af en frivillig bestyrelse og et sekretariat bemandet af to studentermedhjælpere. Vi søger en dygtig, struktureret og energisk fuldtids projektleder til at hjælpe os med at gennemføre en række store og vigtige projekter i 2018: Vi skal ud til nye målgrupper og vi skal sætte anti-korruption, integritet og gennemsigtighed på dagsordenen – både hos den unge festivalgænger og den internationale konference-deltager. I maj vil vi deltage på Talk Town. I juli skal vi på Roskilde Festival som holdningspartnere. Til september deltager vi på ungdommens folkemøde. I oktober kommer der 1500 deltagere til Bella Centeret, hvor vi sammen med Danida og IACC er værter for en stor international anti-korruptions konference (IACC2018). Alt dette skal du ikke drive alene, men vi har brug for en fast hånd og engageret medspiller til at styre os igennem et spændende og begivenhedsrigt år.

Det er et krav, at du kan gå proaktivt til opgaverne, tage initiativ og have mange bolde i luften på en gang. Jobbet kræver, at du er udadvendt, kan håndtere dialog med mange forskellige mennesker på tværs af mange kulturer. Samtidig skal du kunne navigere i en foreningen drevet af ildsjæle, som er dybt engageret i sagen og initiativerne og ønsker at være en del af projekterne.

Det vil derudover være en stor fordel, at du har mod på og erfaring med fundraising, da du også bliver en del af vores fundraising-aktiviteter i ansættelsesperioden.

Stillingen kræver ordenssans og gode kommunikationsevner, og at du kan formulere dig både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk.

Arbejdspladsen ligger i København – vi har kontor på Dalgas Have hos CBS. Vi forventer ikke, du sidder på kontoret fra 9-16, men snarere at du er fleksibel og dynamisk, da du skal samarbejde tæt med frivillige – herunder foreningens formandsskab. Derudover har du to tætte kollegaer i vores studentermedhjælpere, som kender foreningen og projekterne.

Stillingen er begrænset til 8 måneder, 30 timer ugentlig – med start snarest muligt. Såfremt det lykkes at fundraise til at forlænge ansættelsesperioden, er der mulighed her for.

Din ansøgning skal vise os, at du er præcis den, vi søger og har den fornødne erfaring til at påtage dig ansvaret.  Vi glæder os til at høre fra dig!

Om os
Transparency International Danmark (TI-DK) er en dansk NGO, som er tilknyttet den globale organisation med hovedkontor i Berlin. Vi kæmper mod korruption og for gennemsigtighed og integritet. Foreningen ledes af en bestyrelse på 7 medlemmer.

I TI-DK ønsker vi at øge vores synlighed og gennemslagskraft i det danske samfund for, selvom Danmark ligger fint placeret i internationale vurderinger af, hvor korrupte lande er, er, der klart plads til forbedringer både i den offentlige og den private sektor. Vi arbejder således på at forbedre reglerne om aktindsigt, privat partistøtte, whistleblower-ordninger m.v og deltager aktivt i debatten om fx bestikkelse.

Yderligere oplysninger?
Vil du høre mere om jobbet, så er du velkommen til at kontakte formand Natascha Felix på 40353761.

Din ansøgning:
Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning senest den 27. februar 2018 kl 21:00 til job@transparency.dk med emnet: projektleder. Samtaler vil ligge mellem d. 1. og 5. marts. 2018 og afholdes i København. 

TI-DK er den danske afdeling af den globale, partipolitisk uafhængige NGO Transparency International (TI), hvis overordnede formål er at bekæmpe korruption og bestikkelse overalt i verden. Du kan se mere om os på www.transparency.dk

 

Besøg os på Facebook