Studentermedhjælp søges

Kunne du tænke dig at arbejde for en NGO som kæmper mod korruption? Så har Transparency International Danmark et vigtigt studiejob til dig!

Om dig
Vi søger en studerende på en videregående uddannelse til at udføre en række opgaver vedr. administration og kommunikationStillingen kræver en høj grad af selvstændighed, ordenssans og gode evner til at formulere sig skriftligt. Det er vigtigt, at du har kommunikative evner, lyst til at samarbejde med mange forskellige mennesker og er god til at strukturere dit arbejde. Du vil indgå i et tæt samarbejde med én anden studentermedhjælper, da I vil dele arbejdsopgaverne mellem jer. Du kan løbende sparre om opgaverne med Bestyrelsen, men der er et stort behov for at du har mod på at arbejde selvstændigt. Det er et job med masser af ansvar og frihed, men det kræver derfor også at du er typen, der selv kan træffe beslutninger og ikke skal have instrukser for at kunne arbejde struktureret.

Gode engelsk-kundskaber er nødvendige, da en stor del af vores aktiviteter sker i samarbejde med hovedkontoret i Berlin og afdelinger i andre lande. Arbejdspladsen ligger på CBS, Dalgas Have 15, 2000 Frederiksberg. Du bør være fortrolig med Office-programmer, primært Word. Du skal desuden arbejde med vores udadvendte platform til hjemmeside og mailudsendelser (WordPress og MailChimp).

Om os
Transparency International Danmark (TI-DK) er den danske afdeling af Transparency International, og vores eksistensberettigelse er kampen mod korruption og for transparens og integritet. Foreningen ledes af en bestyrelse på 8 medlemmer.

Selvom Danmark ligger fint placeret i internationale vurderinger af korruption, er der klart plads til forbedringer. Vi arbejder således på at oplyse om korruption samt forbedre reglerne om aktindsigt, privat partistøtte, whistleblower-ordninger og for at øge opmærksomheden omkring private virksomheders udfordringer med korruption i udlandet m.v.

Yderligere oplysninger?
Vil du høre mere om jobbet, så er du velkommen til at kontakte en af TI-DK’s sekretariatsmedarbejdere:

Olivia Myglegård Larsen, mobil: 29609887; email: oandersen@transparency.dk

Emma Siemens Lorenzen, mobil: 30896771; email: esiemenslorenzen@transparency.dk

Check også hjemmesiden: www.transparency.dk

Stillingen er tidsbegrænset i syv måneder med mulighed for forlængelse. Aktuelt er den normeret til 8-10 timer i gennemsnit pr. uge. Stillingen tiltrædes hurtigst muligt.

Vi er selvfølgelig fleksible i forhold til dit studie og dine eksaminer.

Din ansøgning:
Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning senest onsdag d. 14. november 2018 kl. 15:00 til sekretariatet@transparency.dk med emne: Studentermedhjælp.

Samtalerne kommer til at ligge i uge 47.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Besøg os på Facebook