Studentermedhjælp til Transparency International Danmark

Kunne du tænke dig at arbejde for en NGO som kæmper mod korruption? Så har Transparency International Danmark et vigtigt deltidsjob til dig!

Om dig
Vi søger en studerende på en videregående uddannelse til at udføre en række opgaver vedr. administration og kommunikation. Arbejdspladsen ligger på CBS, Porcelænshaven på Frederiksberg.
Stillingen kræver en høj grad af selvstændighed, ordenssans og gode evner til at formulere sig skriftligt. Du bør være fortrolig med Office-programmer, primært Word og Excel. Du skal desuden arbejde med vores udadvendte platform til hjemmeside og mailudsendelser (WordPress og MailChimp).

Det er vigtigt, at du har kommunikative evner, lyst til at samarbejde med mange forskellige mennesker og er god til at strukturere dit arbejde. Du kan løbende sparre om opgaverne med Bestyrelsen, men der er et stort behov for at du har mod på at arbejde selvstændigt. Det er et job med masser af ansvar og frihed, men det kræver derfor også at du er typen, der selv kan træffe beslutninger og ikke skal have instrukser for at kunne arbejde struktureret. Gode engelsk-kundskaber er nødvendige, da en stor del af vores aktiviteter sker i samarbejde med hovedkontoret i Berlin og afdelinger i andre lande.

Om os
Transparency International Danmark (TI-DK) er den danske afdeling af Transparency International, og vores eksistensberettigelse er kampen mod korruption og for transparens og integritet. Foreningen ledes af en bestyrelse på 8 medlemmer.

Selvom Danmark ligger fint placeret i internationale vurderinger af korruption, er der klart plads til forbedringer. Vi arbejder således på at forbedre reglerne om aktindsigt, privat partistøtte, whistleblower-ordninger og for at øge opmærksomheden omkring private virksomheders udfordringer med korruption i udlandet m.v.
Yderligere oplysninger?
Vil du høre mere om jobbet, så er du velkommen til at kontakte sekretariatsmedarbejder Asbjørn Jacobsen, Mobil: 20317266; email: as@transparency.dk). Check også hjemmesiden: www.transparency.dk

For at være studentermedhjælp i TI-DK skal du være i gang med en videregående uddannelse. Stillingen er tidsbegrænset i seks måneder med mulighed for forlængelse. Aktuelt er den normeret til 10-15 timer i gennemsnit pr. uge. Start ca. 1. juni 2017.

Vi er selvfølgelig fleksible i forhold til dit studie og dine eksaminer.

Din ansøgning:
Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning senest søndag den 21. maj 2017 kl. 16:00 til job@transparency.dk med emne: Studentermedhjælp.
Vi glæder os til at høre fra dig!