Bliv frivillig

Brænder du for at arbejde imod korruption og dermed for et samfund præget af tillid, respekt og solidaritet? Synes du også, at gennemsigtighed er vigtigt for et velfungerende demokrati? – Engagér dig som frivillig i Transparency International Danmark og hjælp os med at gøre en forskel!

Som frivillig i Transparency International Danmark får du indflydelse på organisationens arbejde, indblik i NGO-arbejde og ikke mindst stor viden om de problemer, som korruption medfører. Vi afholder frivilligmøde ca. en gang om måneden, hvor vi bl.a. diskuterer aktuelle sager og planlægger projekter. Du vil i høj grad selv være medbestemmende i forhold til hvilke projekter og arrangementer, der skal på tegnebrættet. Transparency International Danmarks frivillige har bl.a. lavet arbejde på Roskilde Festival, deltaget på Ungdommens Folkemøde samt Folkemødet på Bornholm.  

Vil du gerne være frivillig eller bare høre mere om, hvad det indebærer?

Tøv ikke med at kontakte frivilligkoordinatorerne Julian og Rosa på Sekretariatet@transparency.dk eller ring til Rosa og Julian på hhv. på tlf. 27222191 & tlf. 8119947

Scroll til toppen