Warning: Declaration of Raven\Modules\Nav_Menu\Classes\Walker_Nav_Menu::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/www.transparency.dk/www/wp-content/plugins/raven/includes/modules/nav-menu/classes/walker-nav-menu.php on line 0

TI-DK mener Danmark bør have færre, men bedre regler!

I sidste uge dykkede mediet Zetland ned i nogle af de mekanismer, der er forårsager den usunde virksomhedskultur, som vi desværre, også i Danmark, har set flere tilfælde af i nyere tid. Transparency International Danmarks formand, Jesper Olsen, medvirker i programmet, og af den årsag zoomer vi i denne artikel ind på de udfordringer, vi i TI-DK ser, og hvilke mulige løsninger som vi tror på. Vi anbefaler interesserede at læse/høre Zetlands program, som der linkes til nederst på siden.

Problemet ved at modtage gratis ydelser er, at intet er gratis

  Da regeringen i juni oprettede en krisefond på 10 mia. kr. til danske virksomheder, som havde lidt økonomiske tab efter coronakrisen, ydede konsulenthuset McKinsey & Company gratis hjælp, ifølge Danmarks Radio. Det er ikke i sig selv et problem, at regeringen og Finansministeriet har modtaget hjælp fra McKinsey & Company til beregninger – problemet er, at der mangler gennemsigtighed omkring aftalen.

TI-DK præsenterer undervisningsmateriale om korruption i Danmark

NYT UNDERVISNINGSMATERIALE OM KORRUPTION: VERDENS MINDST KORRUPTE LAND Transparency International Danmark præsenterer hermed Verdens mindst korrupte land ­– et samlet og frit tilgængeligt film- og undervisningsmateriale om korruption som fænomen i Danmark. Materialet er udarbejdet til brug i historie og samfundsfag på de gymnasiale uddannelser, men kan naturligvis bruges af alle, der interesserer sig for danske, kulturhistoriske og politiske forhold.

Problem at Martin Rossen bliver i regeringen frem til august

Tirsdag den 16. juni annoncerede stabschef og særlig rådgiver i Statsministeriet, Martin Rossen, at han forlader ministeriet til fordel for en topstilling i Danfoss. Hos Transparency International Danmark finder vi det problematisk, at Rossen, der tiltræder sin nye stilling første november, til og med august stadigvæk vil beholde sit job hos Mette Frederiksen.

Scroll til toppen