Styrkelse af Forsvaret mod Korruption

Transparency International præsentere ny rapport om anti-korruptions tiltag i forsvarspolitik I takt med at Danmark øger investeringerne i forsvarsbudgettet med milliarder i de kommende år, rejser spørgsmålet sig: Hvor godt er vi egentlig rustet til at modstå korruption i forsvarssektoren?

ADD Partnerskab

Transparency Danmark har indgået partnerskab med ”Algoritmer, Data og Demokrati” (ADD). Vores nye strategi betyder, at vi forsøger at få Transparency International bevægelsen til at vedtage en officiel strategi for digitalisering, etisk brug af data og algoritmer.

Invitation til Danmarks Åbenhedspris 2023

For tredje år i træk, er Transparency International Danmark stolte af at kunne invitere til Danmarks Åbenhedspris. Sæt et kryds i kalenderen tirsdag den 26. september 2023, kl. 17 for her skal der uddeles Åbenhedspris og Ungdommens Åbenhedspris til de modige stemmer i Danmark, der arbejder for at skabe mere gennemsigtighed i det danske samfund.

Folkemødet 2023

Transparency International Danmark takker for et godt folkemøde 2023, der igen bød på mange spændende debatter og events. TI-DK’s formand Jesper Olsen deltog i fire debatter:

Generalforsamling 2023

Transparency International Danmark afholder den årlige generalforsamling torsdag d. 30. marts kl. 17. Vi i TI-DK ser vi rigtig meget frem at byde medlemmer, støtter og interesserede velkommen til en god aften med mange spændende ting på programmet.

Scroll to Top