Engagér Dig

Engagér dig

Støtte til Transparency International Danmark er støtte til kampen mod korruption i Danmark.

Du kan støtte Transparency International Danmark på flere måder:

  • Som personligt medlem –  enkeltpersoner kan støtte vores arbejde ved at melde sig ind i vores organisation. Dermed støtter man med et mindre månedligt beløb og får ligeledes mulighed for personlig indflydelse.
  • Som støttemedlem – virksomheder og organisationer kan bl.a. støtte vores arbejde ved at melde sig ind som støttemedlemmer.
  • Som frivilligder er rig mulighed for at deltage aktivt i foreningens forskellige aktiviteter, og vi mangler altid nye kræfter.
  • Med en engangsdonation eller fast månedlig donation kan du gøre en forskel for vores daglige arbejde, med kampagner og arrangementer for frivillige. Alle beløb har betydning. 

Hvorfor er TI Danmark værd at støtte?

Som bevidst samfundsborger kan man næppe være tilfreds med omfanget af bestikkelse i internationale handelsforbindelser. Bestikkelse påvirker beslutninger – oftest i negativ retning. Bestikkelse påvirker også et lands udvikling – og kun i negativ retning.

Gennem bestikkelse og korruption øges de byrder, der bæres af verdens fattigste. Og selv de mest grundlæggende rettigheder for det enkelte menneske krænkes, når korruptionen finder vej til magtens inderkreds og til dem, der beslutter graden af undertrykkelse.

Som partner i international handel bør man være dybt bekymret over at se, hvorledes konkurrencen forvrides ved bestikkelse. På den måde øges omkostningerne, mens kvaliteten endog kan mindskes. Det er som en sygdom, der angriber ens eget firma, som tvinges til at ignorere god forretningsetik og andre landes love for at klare sig i konkurrencen.

Ved at støtte Transparency International Danmark er du med til at bekæmpe disse tendenser.

Du kan læse vores medlemspolitik her: Medlemspolitik

Enkeltdonationer / Frivillige bidrag

Organisationen lever af de bidrag, som internationale organisationer skænker Transparency International Danmark i forbindelse med konkrete projekter. Bidrag fra private virksomheder eller personer, der ønsker at støtte organisationens aktiviteter er ligeledes uvurderlige. 

Vi opfordrer derfor organisationer, foreninger, virksomheder og privatpersoner, som ønsker at støtte Transparency International Danmark’s overordnede formål til at bidrage til organisationens drift og aktiviteter med et bidrag.

Kontakt sekretariatet på Sekretatiatet@transparency.dk, hvis du eller din organisation ønsker at støtte TI Danmarks arbejde.

Bidrag kan indbetales til Arbejdernes Landsbank,

Reg nr. 5301
Konto nr: 02 748 05
eller med MobilePay til 98522. 

Hvis ikke du kontakter sekretariatet i forbindelse med dit bidrag, noter da venligst navn og adresse, så vi ved hvor bidraget kommer fra. 

På forhånd tak!

Scroll to Top
Transparency International Danmark