Engagér dig

Støtte til Transparency International Danmark er støtte til kampen mod korruption i Danmark.

Som enkeltperson kan du støtte os ved at melde dig ind som personligt medlem. Der er rige muligheder for at deltage aktivt i foreningens forskellige aktiviteter, og vi mangler altid nye kræfter.

Virksomheder og organisationer kan støtte os ved at melde sig ind som støttemedlem.

TI Danmark tager desuden gerne imod frivillige bidrag. Kontakt sekretariatet på Sekretatiatet@transparency.dk, hvis du eller din organisation ønsker at støtte TI Danmarks arbejde.

Hvorfor er TI Danmark værd at støtte?

Som bevidst samfundsborger kan man næppe være tilfreds med omfanget af bestikkelse i internationale handelsforbindelser. Bestikkelse påvirker beslutninger – oftest i negativ retning. Bestikkelse påvirker også et lands udvikling – og kun i negativ retning.

Gennem bestikkelse og korruption øges de byrder, der bæres af verdens fattigste. Og selv de mest grundlæggende rettigheder for det enkelte menneske krænkes, når korruptionen finder vej til magtens inderkreds og til dem, der beslutter graden af undertrykkelse.

Som partner i international handel bør man være dybt bekymret over at se, hvorledes konkurrencen forvrides ved bestikkelse. På den måde øges omkostningerne, mens kvaliteten endog kan mindskes. Det er som en sygdom, der angriber ens eget firma, som tvinges til at ignorere god forretningsetik og andre landes love for at klare sig i konkurrencen.

Ved at støtte Transparency International Danmark er du med til at bekæmpe disse tendenser.

Frivillige bidrag

Organisationen lever af de bidrag som internationale organisationer skænker Transparency International Danmark i forbindelse med konkrete projekter; og af de bidrag som private virksomheder eller personer vælger at skænke til Transparency International, fordi de ønsker at støtte organisationens aktiviteter.

Vi opfordrer derfor organisationer, foreninger, virksomheder og privatpersoner som ønsker at støtte Transparency International Danmark’s overordnede formål til at bidrage til organisationens drift og aktiviteter med et bidrag.

Bidrag kan indbetales til Arbejdernes Landsbank,

Reg nr. 5301

Konto nr: 02 748 05

eller med MobilePay til 98522. 

Noter venligst navn og adresse så vi ved hvor bidraget kommer fra. 

På forhånd tak.