Bliv med af Transparency International Danmark

Fordele ved medlemskab

Stemmeret: Ethvert medlem af foreningen har adgang til generalforsamlinger og andre møder, som foreningen arrangerer. Individuelt medlemskab af TI Danmark giver én stemme til generalforsamlingen. Støttemedlemmer har taleret på alle møder, men ikke stemmeret.

Bestyrelsen: Ethvert individuelt medlem kan stille op til bestyrelsen og som formand. Dette gælder dog ikke aktive politikere, som er opstillet til eller valgt til Europaparlamentet, Folketinget, regionsråd eller kommunalbestyrelse.

Netværk: Et medlemskab af TI-DK giver mulighed for at deltage i foreningens netværk af medlemmer, der er specialiserede i korruption og bekæmpelsen af den. TI-DK yder ikke konsulentvirksomhed, men opfordrer medlemmerne til at dele erfaringer.

Arrangementer: Der afholdes hvert år en række seminarer og foredrag for foreningens medlemmer.

Nyhedsbrev: Medlemmer får tilsendt foreningens medlemsnyhedsbrev pr. e-mail, som indeholder ekstra nyheder i forhold til det almindelige nyhedsbrev.

Nuværende medlemmer

Transparency International Danmark har p.t. over 100 personlige medlemmer samt en række virksomheder og organisationer som støttemedlemmer.

Du kan også støtte vores aktiviteter økonomisk. Din støtte vil være en kæmpe hjælp, og dine penge går ubeskåret til foreningens aktiviteter. Alle kan støtte, medlemmer som ikke-medlemmer.

Typer af medlemsskaber

Betaling af kontingent

Efter at have tilmeldt dig ved hjælp af formularen til højre, kan du indbetale kontingent til Arbejdernes Landsbank:

Reg nr. 5301

Konto nr: 02 748 05

eller med MobilePay til 98522. Husk venligst at angive navn og medlemstype (almindelig, studerende, arbejdssøgende eller pensionist, eller kampagne medlemskab).

Når indbetalingen af kontingentet er registreret på ovenstående bankkonto, vil du automatisk blive optaget i vores medlemskartotek og vi tilføjer din emailadresse til vores nyhedsbrev-kartotek.

Scroll til toppen