Bliv medlem af Transparency International Danmark

Fordele ved medlemskab

Stemmeret: Ethvert medlem af foreningen har adgang til generalforsamlinger og andre møder, som foreningen arrangerer. Individuelt medlemskab af TI Danmark giver én stemme til generalforsamlingen. Støttemedlemmer har taleret på alle møder, men ikke stemmeret.

Bestyrelsen: Ethvert individuelt medlem kan stille op til bestyrelsen og som formand. Dette gælder dog ikke aktive politikere, som er opstillet til eller valgt til Europaparlamentet, Folketinget, regionsråd eller kommunalbestyrelse.

Netværk: Et medlemskab af TI-DK giver mulighed for at deltage i foreningens netværk af medlemmer, der er specialiserede i korruption og bekæmpelsen af den. TI-DK yder ikke konsulentvirksomhed, men opfordrer medlemmerne til at dele erfaringer.

Arrangementer: Der afholdes hvert år en række seminarer og foredrag for foreningens medlemmer.

Nyhedsbrev: Medlemmer får tilsendt foreningens medlemsnyhedsbrev pr. e-mail, som indeholder ekstra nyheder i forhold til det almindelige nyhedsbrev.

Nuværende medlemmer

Transparency International Danmark har p.t. over 300 personlige medlemmer samt en række virksomheder og organisationer som støttemedlemmer.

Vi arbejder lige nu for at få 100 donationer inden oktober, for at kunne blive godkendt til skattefradrag som forening. Et støttebeløb eller en donation gør en kæmpe forskel for vores arbejde med at udbrede kendskabet til Transparency International, samt holde arrangementer for vores medlemmer og frivillige. 

Din støtte vil være en kæmpe hjælp, og dine penge går ubeskåret til foreningens aktiviteter. Alle kan støtte, medlemmer som ikke-medlemmer.

Typer af medlemsskaber

Betaling af kontingent:
Efter at have tilmeldt dig ved hjælp af formularen, sker betalingen automatisk.

Betalingen sker årligt. 

Når indbetalingen af kontingentet er registreret, vil du automatisk blive optaget i vores medlemskartotek og vi tilføjer din emailadresse til vores nyhedsbrev-kartotek.

Scroll to Top
Transparency International Danmark