Bliv støttemedlem

Bliv Støttemedlem

Din virksomhed kan være med til at gøre en forskel. Tag ansvar, støt vores frivillige arbejde og meld din virksomhed ind.

Som medlem af Transparency International Danmark støtter virksomheden os i kampen mod korruption. Som støttemedlem modtager du vores nyhedsbreve og indbydelse til alle vores arrangementer. Virksomheden kan også deltage i generalforsamlingen, men uden stemmeret.

Fordele ved medlemskab

Som støttemedlem har man blandt andet følgende fordele:

  • Synlighed: I viser, at I som virksomhed tager stærkt afstand fra korruption, og at I er en aktiv del af indsatsen for at øge integriteten i det danske samfund og erhvervsliv. Det er det budskab, I sender til jeres kunder og andre eksterne interessenter. Dette har også en intern værdi, da I sender et signal til jeres medarbejdere om, at I er aktivt engagerede i en vigtig sag. For at promovere jeres partnerskab med os, kan I anvende vores medlemslogo på jeres egen hjemmeside.
  • Social ansvarlighed: Et støttemedlemskab kan være en integreret del af jeres virksomheds indsats i forbindelse med social ansvarlighed (Corporate Social Responsibility CSR). Aktiv bekæmpelse af korruption er en del af både FN’s Global Compact initiativ og af FN’s Udviklingsmål. Arbejdet med CSR er i stigende grad et konkurrenceparameter.
  • Omtale: Hvis I yder en relevant, aktiv indsats for at oplyse om korruption og antikorruption, kan vi bringe en artikel om jer i vores nyhedsbrev for partnere. I vil dermed blive eksponeret over for andre partnervirksomheder og for danske medier.
  • Netværk: I vil indgå i Transparency International Danmarks netværk og kunne deltage, når vi afholder arrangementer. Dette kan give adgang til erfaringsudveksling, internationale oplæg, workshops og konferencer.
  • Internationale kontakter: Transparency International er en verdensomspændende organisation med afdelinger i ca. 100 lande rundt om på kloden. Transparency International Danmark er gerne behjælpelig med at skabe kontakt direkte til vore søsterorganisationer i lande, der måtte have særlig interesse for jer.
  • Nyhedsbrev for partnere: Kvartalvist vil I modtage vores særlige nyhedsbrev for partnere, der indeholder relevante internationale og danske nyheder og analyser på korruptionsområdet. Følg debatten om korruption på Twitter: #dkkorrupt

Typer af støttemedlemskaber

VirksomhederÅrligt kontingent (2017)
Børsnoterede (C20)20.000 DKK
Børsnoterede, andre10.000 DKK
Ikke-børsnoterede, over 50 ansatte10.000 DKK
Ikke-børsnoterede, 5-50 ansatte5.000 DKK
Ikke-børsnoterede, under 5 ansatte2.000 DKK
Interesseorganisationer m.v. 
Over 50 ansatte10.000 DKK
5-50 ansatte5.000 DKK
Under 5 ansatte2.000 DKK
Ideelle organisationer, NGO’er, uanset antal ansatte2.000 DKK

Vores virksomhed vil gerne være medlem af Transparency International Danmark:

Hvis du ønsker et støttemedlemskab til din virksomhed eller organisation, så udfyld venligst ansøgningen her og indsend den til sekretariatet@transparency.dk.

Betaling af kontingent

Når bestyrelsen har godkendt ansøgningen , bliver I bedt om at indbetale kontingent til Arbejdernes Landsbank:

Reg nr. 5301
Konto nr: 02 748 05

Når indbetalingen af kontingentet er registreret på ovenstående bankkonto, vil vi tilføje kontaktpersonens emailadresse til vores nyhedsbrev-kartotek. I får også tilsendt et støttemedlemslogo, som I kan vise på jeres hjemmeside.

I øjeblikket er følgende virksomheder og organisationer støttemedlemmer:

Du kan også støtte vores aktiviteter økonomisk uden medlemskab. Din støtte vil være en kæmpe hjælp, og dine penge går ubeskåret til foreningens aktiviteter. Alle kan støtte, medlemmer som ikke-medlemmer.

Scroll to Top