Bliv personligt medlem

Du kan være med til at gøre en forskel. Tag ansvar, støt vores frivillige arbejde og meld dig ind.

Tryk her for at blive medlem

Som medlem af Transparency International Danmark støtter du os i kampen mod korruption. Som medlem modtager du også vores nyhedsbreve, indbydelse til alle vores arrangementer, og du får stemmeret ved den årlige generalforsamling samt mulighed for at stille op til bestyrelsen.

Fordele ved medlemskab

    • Stemmeret: Ethvert medlem af organisationen har adgang til generalforsamlinger og andre møder, som organisationen arrangerer. Individuelt medlemskab af TI Danmark giver én stemme til generalforsamlingen.
    • Bestyrelsen: Ethvert individuelt medlem kan stille op til bestyrelsen og som formand for organisationen. Dette gælder dog ikke aktive politikere, som er opstillet til eller valgt til Europaparlamentet, Folketinget, regionsråd eller kommunalbestyrelse.
    • Netværk: Et medlemskab af TI-DK giver mulighed for at deltage i organisationens netværk af medlemmer, der er specialiserede i korruption og bekæmpelsen af den. TI-DK yder ikke konsulentvirksomhed, men opfordrer medlemmerne til at dele erfaringer.
    • Arrangementer: Der afholdes hvert år en række arrangementer og foredrag for organisationens medlemmer.
    • Nyhedsbrev: Medlemmer får tilsendt organisationens nyhedsbrev pr. e-mail.


Typer af medlemskab

Alm. medlemskab

Kr. 150,-

Alm. medlemskab + vigtigt støttebeløb  

Dette støttebeløb gør det muligt for os at blive godkendt til skattefradrag som forening. For at blive godkendt skal vi opnå 100 donationer.

Kr. 400,-

Alm. medlemskab + stort vigtigt støttebeløb  

Dette støttebeløb gør det muligt for os at opnå skattefradrag som forening, samtidigt med, at vi får midler til afholdelse af arrangementer for medlemmer og frivillige for at udbrede kendskabet til Transparency International. 

Kr. 800,-

Kontingentet for et alm. medlemsskab eller et alm. medlemsskab med støttebeløb gælder for et kalenderår.

Du kan læse vores medlemspolitik her: Medlemspolitik

Scroll to Top
Transparency International Danmark