Bliv personligt medlem

Du kan være med til at gøre en forskel. Tag ansvar, støt vores frivillige arbejde og meld dig ind.

Tryk her for at blive medlem

Som medlem af Transparency International Danmark støtter du os i kampen mod korruption. Som medlem modtager du også vores nyhedsbreve, indbydelse til alle vores arrangementer, og du får stemmeret ved den årlige generalforsamling samt mulighed for at stille op til bestyrelsen.

Fordele ved medlemskab

    • Stemmeret: Ethvert medlem af organisationen har adgang til generalforsamlinger og andre møder, som organisationen arrangerer. Individuelt medlemskab af TI Danmark giver én stemme til generalforsamlingen.

    • Bestyrelsen: Ethvert individuelt medlem kan stille op til bestyrelsen og som formand for organisationen. Dette gælder dog ikke aktive politikere, som er opstillet til eller valgt til Europaparlamentet, Folketinget, regionsråd eller kommunalbestyrelse.

    • Netværk: Et medlemskab af TI-DK giver mulighed for at deltage i organisationens netværk af medlemmer, der er specialiserede i korruption og bekæmpelsen af den. TI-DK yder ikke konsulentvirksomhed, men opfordrer medlemmerne til at dele erfaringer.

    • Arrangementer: Der afholdes hvert år en række arrangementer og foredrag for organisationens medlemmer.

    • Nyhedsbrev: Medlemmer får tilsendt organisationens nyhedsbrev pr. e-mail.


Typer af medlemskab

Alm. medlemskab

Kr. 400,-

Medlemskab for studerende, pensionister og arbejdsløse

Kr. 200,-

Kontingentet gælder for et kalenderår.

Du kan læse vores medlemspolitik her: Medlemspolitik

Betaling af kontingent

Efter at have tilmeldt dig ved at trykke på knappen ‘BLIV MEDLEM’ øverst på siden, kan du indbetale kontingent til Arbejdernes Landsbank:

Reg nr. 5301
Konto nr: 02 748 05
eller med MobilePay til 98522.

Husk venligst at angive navn og medlemstype (almindelig, studerende, arbejdssøgende eller pensionist).

Når indbetalingen af kontingentet er registreret på ovenstående bankkonto, vil du indenfor få dage modtage en bekræftelsesmail og blive optaget i vores medlemskartotek, hvor din registreres til modtagelse af vores nyhedsbrev.

Scroll til toppen