Bliv personligt medlem

Du kan være med til at gøre en forskel. Tag ansvar, støt vores frivillige arbejde og meld dig ind.

Tryk her for at blive medlem

Som medlem af Transparency International Danmark støtter du os i kampen mod korruption. Som medlem modtager du også vores nyhedsbreve, indbydelse til alle vores arrangementer, kan stemme ved den årlige generalforsamling og stille op til bestyrelsen.

Typer af medlemskaber

 
Alm. medlemskabKr. 400,-
Medlemskab for studerende, pensionister og arbejdsløseKr. 200,-

Kontingentet gælder for et kalenderår.

Du kan læse vores medlemspolitik her: Medlemspolitik

Betaling af kontingent

Efter at have tilmeldt dig ved hjælp at at trykke på knappen ‘BLIV MEDLEM’, kan du indbetale kontingent til Arbejdernes Landsbank:

Reg nr. 5301

Konto nr: 02 748 05

eller med MobilePay til 98522. Husk venligst at angive navn og medlemstype (almindelig, studerende, arbejdssøgende eller pensionist).

Når indbetalingen af kontingentet er registreret på ovenstående bankkonto, vil du automatisk blive optaget i vores medlemskartotek og vi tilføjer din emailadresse til vores nyhedsbrev-kartotek.

Fordele ved medlemskab

Stemmeret: Ethvert medlem af foreningen har adgang til generalforsamlinger og andre møder, som foreningen arrangerer. Individuelt medlemskab af TI Danmark giver én stemme til generalforsamlingen. Støttemedlemmer har taleret på alle møder, men ikke stemmeret.

Bestyrelsen: Ethvert individuelt medlem kan stille op til bestyrelsen og som formand. Dette gælder dog ikke aktive politikere, som er opstillet til eller valgt til Europaparlamentet, Folketinget, regionsråd eller kommunalbestyrelse.

Netværk: Et medlemskab af TI-DK giver mulighed for at deltage i foreningens netværk af medlemmer, der er specialiserede i korruption og bekæmpelsen af den. TI-DK yder ikke konsulentvirksomhed, men opfordrer medlemmerne til at dele erfaringer.

Arrangementer: Der afholdes hvert år en række arrangementer og foredrag for foreningens medlemmer.

Nyhedsbrev: Medlemmer får tilsendt foreningens medlemsnyhedsbrev pr. e-mail, som indeholder ekstra nyheder i forhold til det almindelige nyhedsbrev.