Lancering af CPI 2013


Save the date
I anledning af offentliggørelsen af årets Corruption Perception Index (CPI), inviterer Transparency International Danmark til offentligt møde om indekset og den danske organisations arbejde d. 10. december 2013.
Til mødet vil vi gennemgå årets CPI, samt dykke lidt nærmere ned i hvordan Danmark er havnet på den plads vi har fået. Hvad er det egentlig for noget data der ligger bag og hvad gør udslaget? Derudover vil vi sammenligne CPI´en med en anden undersøgelse, som beskriver danskernes egen opfattelse af hvordan det står til med korruption og integritet i den offentlige sektor. Er der uoverensstemmelser? Ser Danmark måske renere ud udefra end indefra?  Slutteligt vil vi også kigge på OECD´s anti-bribery convention og implementeringen af den i Danmark. Der vil selvfølgelig være rig mulighed for at stille spørgsmål og for at høre mere om hvad Transparency International Danmark for øjeblikket fokuserer på og hvad vi mener om emner som whistleblowerbeskyttelse, partistøtte og den nye offentlighedslov.
Sæt derfor kryds i kalenderen d. 10. december 2013 kl 17.-20. Vi byder på en forfriskning og et par spændende oplæg i lokalerne på Fælledvej 12, 2200 København N.
Mødet er åbent for alle, tilmelding er dog nødvendig inden d. 6. december 2013 til lanbert@transparency.dk
Vi glæder os til at se jer!
Se videoen om CPI her:

Scroll to Top
Transparency International Danmark