Frivilligmøde i maj

Frivilligmøder bliver afholdt næsten månedligt. Her diskuteres og udvikles der idéer og arbejdsopgaver. Mødet finder sted på CBS på Frederiksberg, og du er velkommen til at deltage og høre om de kommende projekter. 

Skriv til os for flere informationer samt tilmelding:
Sekretariatet@transparency.dk

Folketingsvalg i foråret

Valgkort_2

Transparency International Danmark kæmper for forberedrede regler for privat partistøtte. Nu kan du også hjælpe os i kampen. Læs mere om hvordan her.

Vi vil opdatere hjemmesiden med vores aktiviteter i forbindelsen, og du kan altid hjælpe os som frivillig eller medlem. Engagér dig her.

Folkemødet på Bornholm d. 13-16. juni

13 gruppebillede ved bæmke

Formand Natascha Linn Felix, næstformand Jesper Olsen samt tidligere formand Christian Ougaard deltager i Folkemødet på Bornholm med sekretariatet og en håndfuld frivillige. For samarbejde mhb. aktuel viden og holdninger om whistleblowere, åbenhed, hvidvask, partistøtte,  o.lign., kontakt næstformand Jolsen@transparency.dk.

Ungdommens Folkemøde 5-6. september

DSC_0106

Igen i år deltager Transparency International Danmark i UFM, hvor vi vil i dialog med en masse unge mennesker om korruptionen i Danmark. Vi deltager med vores frivillige og vores korruptionsspil, som vi selv har lavet. Se al undervisningsmaterialet her. Eller tag med os som frivillig ved at kontakte vores sekretariat på Sekretariatet@transparency.dk.