Åben generalforsamling og oplæg om hvidvasksagen i Danske Bank

PROGRAM:
16.00: Ordinære generalforsamling (for medlemmer og andre interesserede)
17.30: Oplæg og debat om hvidvasksagen i Danske Bank v. Cavlingpris modtager, Michael Lund, Berlingske Tidende
18.40: Året, der gik i Transparency International Danmark og aktiviteter i 2019 v. formanden for Transparency International Danmark
19.15: Let anretning

Det er muligt kun at deltage i oplægget af Michael Lund, som starter kl. 17:30.

STED:
Copenhagen Business School – Dalgas Have
Dalgas Have 15
2000 Frederiksberg
Lokale: Det Store Auditorium (SC. 033)

SU:12. marts

BAGGRUND OM GENERALFORSAMLING OG DETTE ÅRS HOVEDTALER:

De seneste år har budt på forskellige typer af korruptionssager i Danmark – mange husker sikkert Atea-sagen og svindelsagen i Socialstyrelsen. Men den måske mest omtalte af alle var nok hvidvaskskandalen i Danske Bank, som omhandler hvidvask af 1500 milliarder kr. i bankens estiske afdeling. Transparency International Danmark har inviteret journalist Michael Lund, som var med til at afdække hvidvasksagen i Danske Bank, til at holde oplæg om deres afsløring. Michael Lund er journalist ved Berlingskes gravegruppe og har mange års erfaring med undersøgende journalistisk. Han har særligt fokus på embedsmisbrug i forvaltningen, politikeres magtmisbrug, virksomheders lovbrud, økonomisk kriminalitet hvidvask og korruption. Michael Lund modtog i år Cavlingprisen for hans arbejde med at afdække hvidvasksagen i Danske Bank. Derudover modtog han i 2017 Cavlingprisen for afdækningen af kvælstofsagen om regeringens landbrugspakke.

Transparency International Danmarks formand vil facilitere den efterfølgende diskussion, samt fortælle om året der er gået i Transparency International Danmark, samt planlagte aktiviteter i 2019.

TILMELDING
Hvis du ønsker at tilmelde dig, skal du trykke ’deltager’ på denne begivenehd.

Ønsker du at blive medlem af Transparency International Danmark forud for generalforsamlingen kan medlemskabet oprettes her: www.transparency.dk. Et individuelt medlemskab koster 400 kr.

Har du spørgsmål er du velkommen til at sende dem til Sekretariatet@transparency.dk.

Vi glæder os til at se jer alle!

Scroll to Top
Transparency International Danmark