Den internationale anti-korruptionskonference (IACC)

Vi i Transparency International Danmark vil gerne sammen med komitéen bag the International Anti-Corruption Conference (IACC) og Det danske Udenrigsministerium henlede jeres opmærksomhed på den internationale anti-korruptionskonference (IACC), der afholdes i Bella Center ved København d. 22. – 24. oktober i år.
Dette års konference vil samle statsledere og repræsentanter for regeringer, NGO’er civilsamfundsorganisationer samt virksomhedsledere under overskriften:  “Together for Development, Peace and Security: Now is the Time to Act”.
Konferencens mål i år er at omsætte tilsagn og tilkendegivelser til konkret handling. En af nøglerne er at fokusere på den vigtige rolle, som erhvervslivet spiller og på de kolossale bidrag, som den private sektor står for.

Nyt nordisk fokus
Da konferencen i år afholdes på dansk grund, og fordi Transparency International Danmark har leveret dele af indholdet, kan konferencen præsentere en række workshops med særligt fokus på nordiske problemer – og løsninger – i forbindelse med korruption.
Der vil således være en workshop om den særlige, skandinaviske tillidskultur, en workshop om de udfordringer, som bittesmå samfund må forholde sig til, når man altid har en eller anden personlig relation til dem, man gør forretninger med, og en workshop, der stiller det ubekvemme spørgsmål, om vores selvbillede her i Norden er i trit med virkeligheden.
Tilmeld dig nu og spar penge
Med sine henved 60 workshops, events og debatter byder IACC på rige muligheder for at blive klogere på korruptionen i verden – og ikke mindst på, hvordan den bekæmpes. Så gå ikke glip af denne chance for at deltage i dialogen. Tilmeld dig inden 24. september og fåEarly bird rabat
Se det fulde program for IACC her
Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Scroll to Top
Transparency International Danmark