TRANSPARENCY INTERNATIONAL DANMARK SØGER FRIVILLIGE

VIL DU VÆRE FORBINDELSESOFFICER?
I oktober i år er København vært for The International Anti-Corruption Conference (IACC), hvor op mod 1500 statsledere, NGO’er, forretningsledere og repræsentanter for civilsamfundsorganisationer fra over 100 lande mødes for at forene kræfterne i kampen mod korruption. Vært for konferencen, der afholdes i Bella Center, er Det danske Udenrigsministerium, med assistance fra IACC-sekretariatet og Transparency International Danmark.
Til denne kæmpestore begivenhed skal Transparency International Danmark bruge et antal frivillige forbindelsesofficerer, der kan vise delegerede til rette og være behjælpelige med check-in, samt en del små og store opgaver, der stiller krav til overblik, kommunikation og diplomati. Som forbindelsesofficer bærer du en del af ansvaret for at gæster fra mange samfundslag og mange lande føler sig godt tilpas i vores land og på konferencen.

Om at være frivillig i Transparency International
Som frivillig i Transparency International bliver du en del af et fagligt og socialt netværk. Du får rig lejlighed til at lære nyt og til at afprøve ideer og realisere koncepter, events og arrangementer, der kredser om korruptionsbekæmpelse.
Så vil du være med til at udvikle og afholde både festlige og faglige events med det klare formål at bekæmpe korruption? Har du lyst til at deltage i organisationsarbejde og er du god til at skabe kontakt til andre mennesker? Så er Transparency International Danmark lige noget for dig.
Lige nu søger vi i alt ca. 10 frivillige, som kan hjælpe være med til at afvikle IACC konferencen, og som senere kan tage ansvar for eller bistå med afholdelse af arrangementer og udarbejdelse af events.
Vi søger frivillige, som:

 • Kan tage ansvar, er udadvendte og kan håndtere dialog med mange forskellige mennesker på tværs af kulturer og nationaliteter
 • Har lyst til at lære om anti-korruption – og give den viden videre til andre
 • Er kreative og har mod på projektudvikling sammen med os
 • Kan arbejde frivilligt i 4 – 8 timer om dagen d. 22., 23. og 24. oktober, samt deltage 1 – 2 mødeaftner op til konferencen
 • Både kan gøre sig usynlige og træde i karakter
 • Taler engelsk på et højt niveau.

Vi tilbyder:

 • Meningsfuldt og sjovt samarbejde i en organisation, baseret på frivillige kræfter
 • Godt samarbejdsmiljø med sekretariatet samt bestyrelsens øvrige frivillige
 • Adgangskort til den største antikorruptionskonference i verden
 • Optræning i hvervet som forbindelsesofficer, forestået af en repræsentant for Udenrigsministeriet
 • Adgang til et netværk af specialiserede kolleger
 • Tilknytning til – og medbestemmelse i – en dansk organisation med internationalt vingefang.

Hvis dette lyder som noget for dig, så skriv et par linjer om dig selv og hvad du kan tilbyde til projektleder Simon Hastrup: shastrup@transparency.dk inden tirsdag d. 2. oktober kl. 12.00. Du er velkommen til at ringe for mere information på 60213398
Om os
Transparency International Danmark (TI-DK) er en dansk NGO, som er tilknyttet den globale organisation med hovedkontor i Berlin. Vi kæmper mod korruption og for gennemsigtighed og integritet. Foreningen ledes af en bestyrelse på 8 medlemmer.
I TI-DK ønsker vi at øge vores synlighed og gennemslagskraft i det danske samfund, for selvom Danmark ligger fint placeret i internationale vurderinger af, hvor korrupte lande er, er, der klart plads til forbedringer både i den offentlige og den private sektor. Vi arbejder således på at forbedre reglerne om aktindsigt, privat partistøtte, whistleblower-ordninger m.v. og deltager aktivt i debatten om fx bestikkelse. Som led heri ønsker vi at udvide vores sekretariat betydeligt.

Scroll to Top
Transparency International Danmark