Event: Jesper Tynell om Mørkelygten

Transparency International Danmark inviterer til oplæg og debat med journalist Jesper Tynell den 9. december 2015 kl. 19-21.
Vigtigt: Arrangementet er rykket fra d. 25. november til d. 9. december!

Med udgangspunkt i sin bog Mørkelygten, vil Jesper Tynell tale om embedsmændenes arbejde og relationen til politikere. Siden bogen udkom i oktober 2014, har Jesper Tynell afholdt rundt regnet 50 foredrag om dens indhold. TI-DK er stolte af nu at kunne huse dette foredrag af den Cavlingspris-vindende journalist.MørkelygtenGennem flere år har Jesper Tynell fulgt og talt med både fuldmægtige og ledere i forskellige styrelser og ministerier, hvilket har givet ham en sjælden adgang til deres tanker og viden om sager og arbejdsopgaver. På den baggrund dokumenterer han i bogen, hvordan embedsmænd løbende skærer tal, jura og faktuelle oplysninger til, så de bedst muligt sælger regeringens politik.

Bogen giver et helt unikt billede af centraladministrationens metoder, kultur og arbejdsgange. For TI-DK belyser bogen behovet for yderligere danske tiltag til at bevarer integriteten i disse centrale organer og vi glæder os derfor også i høj grad til at høre Jesper tale om de sidste afsnit i sin bog, hvor han opridser sine tanker om alternative muligheder.

 

Tid: 19-21 (eventuelt 21.15) d. 9. december 2015

Sted: Copenhagen Business School, Solbjerg Pl. 3, (SPs03 Novo Nordisk Aud.)

Tilmelding og deltagergebyr:

Deltagelse er gratis for medlemmer, studerende og pensionister, men koster 50 kr. for andre. Beløbet betales via MobilePay (tlf.: 6021 3398) ved tilmelding eller kontant i døren. Tilmelding sker her ved at sende en mail til tilmelding@transparency.dk og skrive ”Mørkelygten” i emnefeltet. 

Om Jesper Tynell:

Jesper Tynell er kendt som journalist med en stærk interviewteknik og stor faglig viden om rets- og socialpolitik. Jesper Tynell arbejder for offentlighed i forvaltningen og har senest med bogen Mørkelygten sat fokus på embedsmændenes tilskæring af tal, jura og fakta. 

Scroll to Top
Transparency International Danmark