FAIR PLAY: LIVE 2018

23 OKTOBER 2018 // 19:00 // VEGA, KØBENHAVN
Den amerikanske hip-hop legende Yasiin Bey er hovednavn på en af dette års mest interessante og sammensatte koncerter i København
Det legendariske hip-hop ikon og aktivist Yasiin Bey (tidligere kendt under navnet Mos Def) kommer til København!
Guantanamo, Politivold. Racisme. Imperialisme. Yasiin Bey har taget musikalske og aktivistiske livtag med det hele. Han er kompromisløs både som aktivist og kunstner. Hans musik har en nerve og et drive, der har fået New York Times til at hylde ham som ”one of the most inherently musical rappers of all time”.
Nu dedikerer Yasiin Bey også sin stemme, sit nærvær og sin musik til den globale kamp mod den korruption, der hver dag koster mennesker deres frihed, helbred, penge, og i værste tilfælde livet.
Yasiin Bey har en sag. Han har musik. Og han er klar til kamp. Så gør klar til et brag af en koncert på Vega!

Fair Play: Live 2018
Fair Play er en international musikbegivenhed af de helt store. Her samles engagerede og nyskabende kunstnere fra hele verden i kampen for social retfærdighed. Arrangementet finder sted i VEGA i København, den 23. oktober 2018. Læs mere om Fair Play her
Koncerten er støttet af #tuborgfondet.
Ud over Yasiin Bey optræder også

  • Malawiske afro-soul one-man-band Faith Mussa. Faith Mussa har taget hans socialt engagerede musikalske udsyn med jorden rundt, fra TEDxLilongwe til Glastonbury 2017. Han er kendt for sin kamp mod korruption og andre sociale problematikker.
  • Rain in Sahara, en indisk hip-hop fusion trio, som fik deres gennembrud med og modtog stor anerkendelse for musikvideoen ‘Black Water’. Trioen vandt for nyligt guld ved the Indian Music Video Awards, og takler i deres musik problemer relateret til korruption, ulighed og miljø.
  • Det colombianske band Haga Que Pase, som forener lyden af urban Cali med lyden fra colombianske lokalsamfund. Bandets levende lyd afspejler hverdagen for den almindelige colombianer og landets indfødte folkefærd, og bidrager med et positivt budskab til dem, der lever under hårde politiske vilkår.
  • Nasseman, en kreativ reggae artist, social aktivist og tidligere vinder af Fair Play. Nasseman bruger sin stemme til at skabe opmærksomhed omkring vilkårene for fattige borgere i hans hjemland, Liberia.

Dørene åbner kl. 18:00 og selve showet starter kl 19:00. Billetter koster 165,00 kr. Du kan booke din billet online via Ticketmaster..
 Fair Play er et globalt nonprofit musikinitiativ administreret af JM International (www.jmi.net) og Transparency International (www.transparency.org). Fair Play er et netværk af unge, socialt engagerede musikere fra hele verden, som sætter fokus på de uretfærdigheder de oplever i deres samfund. Fair Play har til hensigt at styrke de unge musikeres kamp og engagere flere unge i kampen mod uretfærdighed og korruption.  

Scroll to Top
Transparency International Danmark