Invitation til Danmarks Åbenhedspris 2023

For tredje år i træk, er Transparency International Danmark stolte af at kunne invitere til Danmarks Åbenhedspris. Sæt et kryds i kalenderen tirsdag den 26. september 2023, kl. 17 for her skal der uddeles Åbenhedspris og Ungdommens Åbenhedspris til de modige stemmer i Danmark, der arbejder for at skabe mere gennemsigtighed i det danske samfund.

Åbenhedsprisen uddeles til en person, forening, organisation eller virksomhed, der har ydet en særlig indsats for at skabe større åbenheden i samfundet. På samme måde vil Ungdommens Åbenhedspris uddeles til en eller flere personer, som går på en ungdomsuddannelse, er en del af en ungdomsorganisation eller ungdomshøjskole. Vinderen af Åbenhedsprisen og Ungdommens Åbenhedspris modtager 70.000 kr. og 5.000kr, henholdsvis.

Igen i år har vi fået et stærkt felt af forslag og nominerede til Åbenhedsprisen. TI-DK og priskomitéen glæder sig til at kunne udnævne vinderne og uddele priserne. Læs mere om Åbenhedspriserne, formålet og priskomiteen her.

Der vil i forbindelse med prisuddelingen afholdes en debat om ‘åbenhed om det lukkede – perspektiver på FE/PET sagerne’. Der vil bl.a. være indlæg af;

Karsten Dybvad, forhenværende departementschef i Statsministeriet,

Jacob Kaarsbo, forhenværende chef i FE,

efterfulgt af en Q&A* der ledes af Lisbeth Knudsen, formand for priskomiteen.

Efter prisuddelingen er Transparency International Danmark vært ved en reception fra 18:00-19:00, for at fejre vinderne, hvor der vil blive serveret lidt mad, bobler og vin.

Så sæt tid af i kalenderen til at deltage i Åbenhedsprisen, som i år finder sted tirsdag den 26. september 2023 kl.17 på CBS, Dalgas Have 15, CBS, 2000 Frederiksberg..

Du tilmelder dig ved at skrive til os på tilmelding@transparency.dk. Du må gerne tage flere med hvis du blot gør opmærksom på det i din tilmelding.

Den officiele invitation til Danmarks Åbenhedspris 2023 kan du finde her.

Scroll to Top
Transparency International Danmark