Offentliggørelse af titel og tema til IACC 2018

Nu er den her – titlen på årets store, internationale anti-korruptionskonference, som afholdes i København d. 22-24 oktober i år. Med titlen ”Together for Development, Peace, and Security: Now is the Time to Act” kommer konferencen til at sætte fokus på hvordan korruption modarbejder retfærdighed og demokratiske processer, og – ikke mindst – hvordan vi bekæmper korruption.  En polariseret politisk kultur skaber adskillige onder som er værd at bekæmpe. FNs verdensmål nr. 16 om fred, retfærdighed og stærke institutioner får naturligt en central plads i konferencen.

TI-DK kommer sammen med de andre nordiske chapters til at sætte fokus på de særlige skandinaviske udfordringer: hvad er korruption i verdens mindst korrupte lande?
IACC sekretariatet udsender den 15/2 et Call for Proposal, som alle kan besvare. Du kan dermed få indflydelse på programmet til IACC 2018 ved at indsende et forslag til en paneldebat/workshop/indslag. Alle forslag vurderes af IACC sekretariatet og deres internationale-ekspertgruppe.
Du kan downloade en PDF om IACC 2018 her: 18th IACC Theme and Rationale eller læse meget mere om på IACC’s hjemmeside.
TI-DK har en række spændende aktiviteter i 2018, som både vil få stor relevans for vores arbejde rundt om IACC og give et helt nyt fokus for TI-DK’s anti-korruptions arbejde. Vores projekter er stadig i udviklingsfasen, men vi kan meget snart løfte sløret for, hvad vi går og arbejder på. Vi kan dog afsløre, at 2018 bliver et år i anti-korruptionens navn, og der vil komme mange spændende arrangementer om problematikkerne omkring korruption i Danmark.
TI-DK udsender yderligere information om både IACC og andre relaterede projekter, så hold dig opdateret her, på Facebook og Twitter, vi lader jer vide, så snart vi ved mere.

Scroll to Top
Transparency International Danmark