TI-DK i nyeste afsnit af Det Politiske Kampagnestøberi

I uge 3 blev Transparency International Danmark (TI-DK) for fjerde og sidste gang rådgivet for åben mikrofon, i podcasten Det Politiske Kampagnestøberi. Afsnittet indeholder en generel opsamling på hovedpointerne i forløbet, hvor formandskabet især har skulle arbejde med to ting (1) at bruge mindre energi på at insistere på og forklare korruption og (2) at blive bedre til at italesætte konkrete policy anbefalinger og mærkesager, for at lede debatten hen på et andet niveau.

At give slip på idéen om altid at skulle forklarer og insistere korruption blev iflg. Formand, Natascha Linn Felix, muliggjort gennem en tid med ekstrem intens mediedækning, både af korruption men også af TI-DK som organisation. Den udvidet medietid har altså sat et større fokus på korruption generelt, hvorfor det ikke længere udelukkende er TI-DK der skal forklare hvad det betyder.

Næstformand, Jesper Olsen, lægger vægt på at vi er kommet godt igennem med mere konkret politik hvor vi bl.a. over julen, udgav vores egne fem forslag til politiske tiltag til at øge gennemsigtigheden i samfundet.

Natascha og Jesper uddyber det omtalte arbejde og meget mere i afsnittet som du kan tilgå her, hvor TI-DK kommer på efter 19 minutter.

Scroll to Top
Transparency International Danmark