TALK TOWN 2018

Antikorruptions organisationen Transparency International Danmark afholder et event på ligestillings og feminisme festivallen Talk Town.

“Han kaldte mig en vatkusse” – Poetry slammeren Linda Nørgaard sætter sig selv og sin digtning i den krænkedes sted, når hun sammen med Transparency International sætter fokus på fænomenet sextortion på Talk Town. Efter en kunstnerisk og sanselig præsentation af situationer, hvor mænd har brugt en dominerende position, ser vi nærmere på fænomenet sextortion i Danmark.

Sextortion er en sammentrækning af ordene “sex” og ”extortion”. Det refererer til former for korruption, der involverer afpresning af sexuel karakter. Sextortion foregår på mange niveauer og over hele verden. Sexuelle ydelser kan bruges til at fremme egne interesser, hvilket dermed kan sidestilles med en type bestikkelse.Temaet gør det tydeligt, at korruption er andet og meget mere end økonomiske transaktioner og bestikkelse.
TALK TOWN – Talking gender, equality & feminism
Talk Town 2018 finder sted 3.-5. maj 2018 i Huset-KBH!
Festivalen er en samtaleby om køn, ligestilling og feminisme; et forum for dialog på tværs af faglig og personlig erfaring; et sted for nysgerrighed, netværksdannelse og dialog. Talk Town er talks, paneldebatter og workshops, krydret med sociale og kunstneriske events som koncerter, fællesspisninger og performances.
Festivalen er gratis og åben for alle – vi ses!!!

Scroll to Top
Transparency International Danmark