Ungdommens Folkemøde 2018


Vi var på Ungdommens Folkemøde 2018. Det var en sand fornøjelse at få lov til at tale med unge engagerede mennesker, som kom forbi vores stand til samtaler, talks og korruptions-workshops.
Ungdommens Folkemøde blev afholdt d. 6-8. september i Valbyparken, hvor vi faciliterede workshops torsdag og fredag. Når vi ikke afholdte workshops deltog vi i dialog med folkemødedeltagerne, som ytrede stor interesse i kampen mod korruption og hvad man som civilsamfundsborger kan gøre i hverdagen for at forholde sig til agendaen. 

Herudover spillede vi det store flytbare korruptionsspil og dilemmakort. Korruptionsspillene var prægede af leg og latter mens dilemmakortene tog udgangspunkt i alvor og hverdagskorruptions-dilemmaer, som deltagerne skulle tage stilling til.
To af vores frivillige afholdte talken “3 myter om korruption” med Zetland-journalist Kirstine Dons og bestyrelsesmedlem Christian Ougaard. Talken var interessant med ivrige debattører og et engageret publikum, der deltog med stillingtagen til korruptionsudsagn.
Vi var meget glade for alle de frivillige kræfter, som er blevet lagt i arrangementet – både fra bestyrelsens aktive deltagelse og ekspertise samt de frivilliges engagement og ildhu efter at brede korruptionsbudskaber ud og oplyse om vores arbejde nationalt som international.
Roskilde Equalitypartnerskabet har haft stor betydning for vores deltagelse på Ungdommens Folkemøde i kraft af deres donation og vores arbejde med den unge målgruppe.

Tusind tak til alle de interesserede unge mennesker, som gjorde talks, workshops og samtaler om korruption til en enestående oplevelse.
 
 
 
 
 
 
 

Scroll to Top
Transparency International Danmark