Warning: Declaration of Raven\Modules\Nav_Menu\Classes\Walker_Nav_Menu::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/www.transparency.dk/www/wp-content/plugins/raven/includes/modules/nav-menu/classes/walker-nav-menu.php on line 0

Britta-sagen: Detaljer og drama tager fokus fra sagens kerne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Næstformand i Transparency International Danmark, Jesper Olsen, medvirkede d. 17. november i Presselogen på TV 2 NEWS i forbindelse med, at retssagen om Britta Nielsen er gået i gang.

Britta-sagen er en af de mest omtalte korruptionssager i Danmark, og den omfattende medieopmærksomhed må, udover korruptionssagens kerne, tilskrives sagens store fascinationskraft. Mediernes fokus har nemlig i høj grad drejet sig om hovedpersonen, blandt andet personlige detaljer, hendes flugt og hvad pengene er blevet brugt på.

Jesper Olsen, næstformand i TI-DK, kritiserer netop dette: Mediernes fokus på detaljer og drama tager fokus fra sagens kerne – nemlig at Britta har stjålet betroede penge, og ikke mindst at der ligger en systemfejl i Socialstyrelsen. På den måde mener Jesper Olsen, at dækningen af sagen er ude af proportioner.

Se mere her ca. 35 minutter inde i udsendelsen

Scroll til toppen