Danida finansierer antikorruption

07.09.2015. Transparency International Danmark har modtaget midler fra Danida’s Oplysningsbevilling til afholdelse af seminarer om hvordan man undgår korruption i udviklingslandene.
Danske virksomheder med nuværende eller fremtidige interesser i udviklingslandene får nu hjælp til at undgå at falde i korruptionsfælden. Det sker gennem tre seminarer, der afholdes af Transparency International Danmark i samarbejde med Dansk Industri og Investeringsfonden for Udviklingslandene.
Ved seminarerne vil hovedtalerne være antikorruptions eksperter fra Nigeria, Kenya og Sydafrika. Repræsentanter fra de danske virksomheder vil få konkrete værktøjer til at sikre et fornuftigt modsvar til de udfordringer, som korruptionen stiller, når man investerer eller handler i udviklingslandene.
Seminarerne afholdes d. 4. november i Århus, den 11. november i København og d. 18. november i Syddanmark. Som en opfølgning fra seminarerne vil der blive udgivet en lille håndbog, ligesom der vil blive produceret TED talks med de tre afrikanske eksperter. Danida har bidraget til de planlagte aktiviteter med 300.000 kr.
 
Sponsor_Danida_70x149px DI logo IFU_logo_P_ENG_CMYK
 
 
 
 

Scroll to Top
Transparency International Danmark