Filmvisning af “Navalny” i samarbejde med Anti-Corruption Foundation

Mandag d. 7. november kl. 17:30 på CSS afholder vi i Transparency International Danmark filmvisning af “Navalny”. Filmen vises og præsenteres i samarbejde med Anti-Corruption Foundation (ACF).

 

Filmen omhandler den russiske systemkritiker, Alexei Navalny, og vil i forbindelse med arrangementet have en talk, hvor vi diskuterer hvordan korruption egentlig påvirker samfundet. Vi vil både tale om ekstreme tilfælde i Rusland, men også det som foregår i Danmark.

 

TI-DK støtter Anti-Corruption Foundations (ACF) arbejde, som har været centralt for at kunne identificere russiske embedsmænd og oligarker med hensyn til at pålægge dem individuelle sanktioner. Vi henviser til ACF 6000 liste som en referenceramme for danske politikere som overvejer at udstede sanktioner mod det russiske regime. Du kan se ACF 6000 liste her.

 

Inden filmen vises vil TI-DK’s formand, Jesper Olsen, sige et par ord om korruptionsemnet og dele sine tanker. Der vil også være lidt forplejning og noget at drikke. Alle er velkomne og man deltager ved at trykke ‘deltag’ på eventet på facebook her.

 

Vi ser frem til en spændende aften!

Scroll to Top
Transparency International Danmark