IACC CALL FOR WORKSHOPS

15-02-2018 Du har nu chancen for at sætte dit præg på den internationale antikorruptions konference – IACC -som løber af stablen fra den 22.-24. oktober 2018.
IACC vil inkludere 35 workshops der har til formål at skabe eftertanke hos konferencens deltagere. Alle forslag skal være inspireret af dette års tema: Toghether for Development, Peace, and Security: Now is the Time to Act.

Du kan læse mere om dette års tema her
Der er åbent for forslag fra den 15. februar indtil den 15. april kl. 9:00 dansk tid.
Alle forslag skal sendes via det elektroniske ansøgningsskema som kommer op på IACC’s hjemmeside. Du kan se ansøgningsskemaet og ansøge her. Forslag der sendes via mail vil ikke tages i betragtning.
Alle der er interesseret i anti-korruptionsbevægelsen kan forslå og afholde en workshop til IACC 2018. Der udvælges 35 forslag ud fra forslagets evne til at skabe stof til eftertanke samt hvor godt forslaget går i spænd med årets tema. Paneler med diversitet i form af køn, geografi og organisatorisk ekspertise er at foretrække.
Målet er at de forskellige workshops vil støtte og engagere personer fra alle sektorer og lande til at bekæmpe korruption.
Alle workshops vil vare 120 minutter og bør have tid i slutningen til spørgsmål fra publikum. En workshop ved IACC kan have to formater, som du frit kan vælge imellem:

  • Interaktiv cirkel: Dette er et interaktivt set-up hvor samtaler og debat med publikum anbefales. Lange præsentationer og PowerPoints anbefales ikke.
  • Panel debat: Dette er den traditionelle debat, hvor et panel er placeret forrest og ser ud på publikum. Det er oplagt med færre præsentationer og mere diskussion.

IACC har formuleret seks temaer som forslag bør tage udgangspunkt i:

  1. Designing the future of the fight against corruption
  2. Defending good governance for peace and security
  3. Breaking the global corruption web
  4. Exposing the corrupt, knocking out impunity
  5. >Ensuring development with social justice, together
  6. Turning promises into collective action

Du kan få mere information om call for workshops på IACC’s hjemmeside
Vi opfordrer alle der sender et forslag afsted til IACC til at sende en kort beskrivelse eller en kopi af ansøgningen til iacc@transparency.dk, så Transparency international Danmark kan se, hvor mange forslag Danmark bidrager med.

Scroll to Top
Transparency International Danmark