Nyt e-læringsværktøj om anti-korruption

Online e-læringsværktøj om antikorruption – e-RESIST
e-RESIST er udviklet på baggrund af RESIST toolkit, som er et anti-korruptionstræningsværktøj bestående af 22 moduler, som viser konkrete anti-korruptionsscenarier oplevet af europæiske virksomheder. Den online version e-RESIST indeholder 10 moduler. Værktøjet er frit tilgængeligt, og kan bidrage til træning af medarbejdere i virksomheder og organisationer.
Værktøjet er rettet til alle typer af virksomheder, uanset virksomhedens størrelse.
RESIST er et fælles projekt af initieret af internationale handelskammer (ICC ), United Nations Global Compact, World Economic Forum Partnering Against Corruption Initiative (PACI ) og Transparency International .
e-RESIST kan, takket være sin interaktive pædagogisk tilgang, herunder værktøjer som animationer, simuleringer og quizzer, meget hurtigt blive et effektiv træningsredskab i din virksomhed . Det giver dig nogle praktiske tips om, hvordan man kan forebygge opfordringer til bestikkelse og afpresningsrisici, samt hvordan man kan reagere på en uhensigtsmæssig forespørgsel.
e- RESIST kan hjælpe dig til at øge medarbejdernes bevidsthed om bestikkelse, og bidrage til en dybere diskussion om hvordan man bedst reagerer på dilemmaer vedrørende korruption og smørelse på en effektiv og praktisk måde .
Se e-RESIST her
Se hele RESIST tool-kittet her

Scroll to Top