Transparency International på Roskilde Festival

Fra søndag d. 1. juli til tirsdag d. 3. juli kan du møde Transparency International på Roskilde Festivalen, hvor vi udfolder forskellige muntre og meningsfulde aktiviteter. Transparency International Danmark er i år partnere med Roskilde Festival. Det betyder, at vi i år bidrager til festivalen med forskellige events under overskriften ”økonomisk lighed”.
Festivalen er en ideel platform for vores oplysningsarbejde, og vi glæder os til samarbejdet med festivalen og dens publikum. Sammen med os kan du tage stilling til hverdagsdilemmaer og blive klogere på, hvor korrupt du selv er. Du kan også dyste mod de andre gæster i korruptionsspillet og lære om nogle af korruptionens skadevirkninger.

Tirsdag kl. 15 kan du møde stand-up komikeren Mark Le Fevre, når han modererer afslutningen på korruptionsspillet.

Samme dag kl. 16 kan du overvære en livlig debat på festivalens Flokkr-scene, og blive klogere på korruptionen i Danmark anno 2018.  Her deltager Lars Trier Mogensen, politisk kommentator, og Jesper Olsen, bestyrelsesmedlem i Transparency International.

Mød os søndag i område K og L, mandag i område F og L samt tirsdag i område J og P. Du kan finde os ude i camps’ene med vores store Transparency Flag eller med dilemmakort i hånden.

Scroll to Top