TI-DK er klar til Ungdommens Folkemøde

Hos Transparency International Danmark er nedtællingen til Ungdommens Folkemøde 2019 startet. Om præcis én måned er det nemlig for andet år i træk tid til at bruge et par dage i Valbyparken, hvor vi sammen med en masse nysgerrige gymnasieelever skal have udvidet vores horisont på bedst mulige måde!

Ungdommens Folkemøde er en non-profit demokratifestival for unge, der er afholdt af Ungdomsbureauet, hvis vision er at medvirke til at skabe den mest samfundsengagerede generation af unge i danmarkshistorien. Derfor er UFM et Folkemøde, hvor stadeholdere engagerer sig i dialog med unge mennesker omkring deres demokratiske værdier eller missioner. Det vil TI-DK selvølgelig også bidrage til.

Til både UFM i 2018 og til UFM i år deltager TI-DK med Korrruptionsspillet og Dilemmakortene, der er udarbejdet af TI-DK’s frivillige. Korruptionsspillet foregår som en workshop begge dage, hvor gymnasieklassser har tilmeldt sig aktiviteten, mens dilemmakortene foregår som en løbende aktivitet for gæster, der besøger stadepladsen. I år kommer der flere selvkørende aktiviteter, og vi glæder os til at byde velkommen til et hyggeligt værested, hvor nogle interessante snakke om gennemsigtighed og korruption kan finde sted.

Alle er velkomne til Ungdommens Folkemøde 2019 d. 5. og 6. september fra kl. 9-15 i Valbyparken, København.

Du kan læse om vores aktiviteter fra UFM 2018 her.

Scroll to Top
Transparency International Danmark